“Silver Sable & Black Cat” pronašle svoju redateljicu

Comingsoon.net

Nedavno smo dobili vrlo važne vijesti koje se tiču Sonyjevog nadolazećeg filma o Venomu (gdje, još jednom ističemo, Spider-Mana nećemo vidjeti), u kojima je objavljeno da će novi filmski Eddie Brock biti megapopularni Tom Hardy, a sada nam dolazi još ključnih novosti, ali one se tiču jednog drugog filma o likovima iz Spider-Man svijeta.

The Hollywood Reporter tako piše da će Gina Price-Bythewood (Love and Basketball, The Secret Life of Bees) preuzeti redateljsku palicu na filmu o Silver Sable i Black Cat, koji bi trebao imati simboličan naslov Silver and Black.

Kao producenti filma poslužit će uigran dvojac Matt Tolmach i Amy Pascal koji su za kormilom filmova o Spider-Manu već dugo vremena, a scenarij piše Christopher Yost (poznat po radu na Thorovim ekranizacijama) prema prethodnoj verziji koju je napisala Lisa Joy-Nolan (Westworld). Produkcija filma trebala bi započeti najesen.

Silver Sable svoj je debi u stripovima doživjela 1985., a po “zanimanju” je plaćenica. Black Cat je još i poznatija od svoje kolegice, a ona se prvi puta pojavila u stripovskom predlošku nekoliko godina ranije, 1979. Pravo ime joj je Felicia Hardy, a bavi se provalama u čemu je jedna od najvještijih u svijetu.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged , , .