Simon Kinberg: ‘Gambita smo odgodili zbog scenarija’

 

Mnoštvo obožavatelja izrazilo je nezadovoljstvo FOX-ovom odlukom da odgode dugo očekivani samostalni film o Gambitu koji je trebao izaći u listopadu ove godine, a izvršni producent gotovo cijele filmske X-Men franšize, Simon Kinberg, na jednoj od presica za nadolazeći X-Men: Apocalypse dotaknuo je i ovu temu.

‘Želimo dobar scenarij’, rekao je Kinberg, ‘a tad jednostavno nismo bili zadovoljni onime kojeg smo imali. Trenutno radimo na njemu, ali mogu vam reći da se bližimo kraju.’ Bilo je govora i o uspješnici utjelovljenoj u Deadpoolu i određenom oprezu kreativnog tima Gambita pri stvaranju samog scenarija: ‘Ono što trenutno želimo i što sam naučio iz svih ovih filmova, a posebice Deadpoola, jest da moramo pogoditi ton i glas lika. Kad bih vas pitao koji film vam je najdraži, siguran sam da mi ne biste počeli govoriti o radnji, već o liku kojeg ste upamtili. Tome težimo.’

Kinberg je dodao da im je cilj započeti s produkcijom krajem ove ili početkom sljedeće godine kad se oslobodi raspored filmskog Gambita, Channinga Tatuma.

Doug Liman trebao je režirati, no uslijed svih odgoda filma započeo je neki drugi projekt i ne zna se hoće li biti povezan s adaptacijom.

 

Izvori: CBR, Flickering Myth

 

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged , .