Sony: Otkriven Venomov neprijatelj, ali i planovi za Spider-Mana

Marvel

Dolaze nam novi detalji o Sonyjevim planovima za filmsku budućnost Spider-Mana. Nakon što je producentica i bivša predsjednica Sonyja izjavila kako su planirani spin-off filmovi o Venomu i Black Cat ipak povezani s Peterom Parkerom kakvog ga poznajemo u MCU, sada su se te informacije još proširile.

The Hollywood Reporter prenosi vijest kako će film o Venomu s Tomom Hardyjem u glavnoj ulozi i Rubenom Fleischerom u redateljskoj stolici prenijeti još jednog kultnog negativca na veliko platno, a radi se o Carnageu. Isti portal tvrdi i kako Sony razmatra planove za projekte u kojima će se pojaviti neprijatelji poput lovca Kravena i Mysteria.

Uz to, otprije je poznato kako će Spider-Man Toma Hollanda zaživjeti u trilogiji i da nas nakon Homecominga čekaju još dva filma o mrežoglavom penjaču po zidovima. Što se tiče nastavka spomenutog filma, Sony opet namjerava spojiti Spider-Mana s jednim poznatim Marvelovim herojem. Hoće li to opet biti Iron Man, valja saznati.

Podsjećamo, glavnu ulogu u Povratku kući tumači Tom Holland, a gledat ćemo i Michaela Keatona kao glavnog nemesisa Vulturea, Roberta Downeyja Juniora u ulozi Tonyja Starka, Jacoba Batalona kao Neda Leedsa, najboljeg prijatelja Petera Parkera, Bokeema Woodbinea kao Shockera, Zendayu kao Michelle, Marisu Tomei u ulozi tete May, Tonyja Revolorija kao Flasha Thompsona… Ovdje je i Donald Glover za kojega još uvijek ne znamo koga će glumiti, a Logan Marshall-Green također je član glumačke postave filma.

 

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged , .