Sony potvrđuje: Tom Hardy je novi Venom!

Moviepilot

Velike vijesti nam dolaze iz Sonyja. Nedavno smo pisali o tome kako pripremaju samostalni film o Venomu (koji, na žalost mnogih fanova, neće biti dio MCU-a) kojega bismo u kinima trebali gledati iduće godine, a sada počinju objavljivati prve novosti o postavi filma.

Tako su danas potvrdili kako će Eddieja Brocka, naslovnog (anti)junaka, utjeloviti megapopularni britanski glumac Tom Hardy, holivudski Bane i aktualni Pobješnjeli Max. Uz to, rečeno je i kako će film režirati Ruben Fleischer, poznat po Gangster SquaduZombielandu. Scenarij pišu Scott Rosenberg (Jumanji) i Jeff Pinkner (The Amazing Spider-Man 2).

Ako inače niste upoznati s Venomom, teško da ste ikada pratili Spider-Manove priče. Radi se o jednom od njegovih najljućih neprijatelja i Spider-Manovoj protuteži, takozvanom antiheroju kojega opsjeda misteriozna tvar nazvana simbiot. Kreirao ga je Todd McFarlane 1988. godine, a otad je postao kultni lik. Njegov najpoznatiji nositelj i prvi od njih bio je Eddie Brock, a u zadnje vrijeme u stripovima je tu ulogu na sebe preuzeo Flash Thompson.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged , .