Sony razmatra Jareda Leta za glavnu ulogu u “Bloodshot” filmu

Valiant Comics

The Hollywood Reporter prenosi vijest kako bi Jared Leto (Dallas Buyers ClubSuicide Squad) mogao utjeloviti naslovnog junaka nadolazećeg Bloodshot filma koji se snima pod paskom studija Sony. Redatelj Bloodshota bit će Dave Wilson, česti suradnik Deadpoolova Tima Millera, koji se kalio na snimanju scena za video-igre.

Oscarom nagrađeni scenarist Eric Heisserer (Arrival) napisat će radnju filma, kao i scenarij za još jednu Sonyjevu ekranizaciju junaka čiji je izdavač Valiant Comics, Harbingera. Podsjećamo, Sony je postigao dogovor za snimanje pet filmova – dva o Bloodshotu i Harbingeru te jedan u kojemu bi se ta dva lika ukrstili. No, to su u ovom trenutku samo planovi i vidjet ćemo hoće li se iskristalizirati.

Bloodshota su kreirali Kevin Van Hook, Don Perlin i Bob Layton, a priča stripa vrti se oko bivšeg vojnika vraćenog u život uz pomoć tehnoloških poboljšanja. Njegovo je tijelo ispunjeno nanobotima i tako mu omogućuje biti savršen vojnik s moćima poput zacjelivanja, promjene oblika i interakcije s tehnologijom.

Hoće li DC-ev Joker postati još jedan stripovski lik, saznat ćemo u tjednima koji slijede.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.