“Spider-Man: Homecoming”: Prve reakcije kritičara

Marvel

Marvel i Sony napravili su povijesnu stvar kada su se udružili kako bi zajedno doveli lik Petera Parkera u Marvelov filmski svemir, a Spider-Man: Homecoming, prvi samostalni film o Spider-Manu u MCU-u, sve je bliže. Zasad smo samo mogli vidjeti reakcije fanova na foršpane i glavnog glumca Toma Hollanda koji je obavio izvrstan posao u prošlogodišnjem Kapetanu Americi: Građanskom ratu. No, kako to obično biva prije premijera blockbustera, nekolicina kritičara je imala prilike pogledati Homecoming. U nastavku su reakcije nekih koje su objavili na Twitteru.

“”Homecoming” je beskrajna zabava. Nemam nijednu zamjerku. Ovo je moj najdraži superherojski film svih vremena”- Brandon Davis, Comicbook.com

Novi “Spider-Man” je odličan. Posjeduje nevinost koja ga dijeli od ostalih Marvelovih filmova, ali i zabavu i spektakl. Nevjerojatno koliko me puta uspio iznenaditi bez obzira na sve glasine koje sam pročitao. I da, “Homecoming” je najbolji film o Spider-Manu još od Raimijeve dvojke iz 2004.” – Germain Lussier, i09.

Apsolutno sam uživao u “Spider-Manu: Homecoming”. Smiješan, prepun iznenađenja, jako zabavan. Zaradit će hrpu novca. Također, ima jednu od najboljih “post-credits” scena u povijesti MCU-a, nešto što sigurno nećete očekivati. Ostanite do kraja!” – Steven Weintraub, Collider.

“Spider-Man: Homecoming” – 91/100. Tom Holland je najbolji Spider-Man dosad, Michael Keaton je fantastičan, film je dobro tempiran i zabavan, a određeni trenutci u radnji su odlični.” – Jeff D Lowe, GMA.

“”Homecoming” je izuzetno zabavan film. Akcija je nevjerojatna. Tom Holland je najbolji Peter Parker. Osjećam se nabrijano!” – Molly Freeman, Screenrant.

Glavnu ulogu u Povratku kući tumači Tom Holland, a gledat ćemo i Michaela Keatona kao glavnog nemesisa Vulturea, Roberta Downeyja Juniora u ulozi Tonyja Starka, Jacoba Batalona kao Neda Leedsa, najboljeg prijatelja Petera Parkera, Bokeema Woodbinea kao Shockera, Zendayu kao Michelle, Marisu Tomei u ulozi tete May, Tonyja Revolorija kao Flasha Thompsona… Ovdje je i Donald Glover za kojega još uvijek ne znamo koga će glumiti, a Logan Marshall-Green također je član glumačke postave filma.

 

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .