Stephanie Corneliussen kao Negative Woman

 

Zvijezda The Exesa, Royal Painsa i Mr. Robota, Stephanie Corneliussen, pridružit će se glumačkoj postavi DC-jevih Legends of Tomorrow kao bivša sovjetska pukovnica Valentina Vostok, alias Negative Woman.

 

The Wrap izvještava da će ovaj neobičan tim Valentinu upoznati na vrhuncu Hladnog rata, a saznali smo i da će se Captain Cold i Atom pokušati približiti prije spomenutoj kako bi saznali radi li s Vandalom Savageom.

 

Negative Woman poznata je po tome što je nastala spajanjem Valentinina tijela s Negative Manom, a posljedica ovog spajanja Valentinina je moć letenja, stvaranja omanjih eksplozija pri dodiru pozitivne energije i nedodirljivost uzrokovana visokim stupnjem radijacije. Posljednje je ponajviše utjecalo na njezin izgled, natjeravši Negative Woman da se obloži antiradioaktivnim zavojima.

 

Negative Woman nakratko je preuzela i ulogu Amande Waller kao vođe Checkmatea, što samo dokazuje koliko je zapravo sposobna i opasna.

 

Legends of Tomorrow debitirat će sljedeće godine na CW-u.

 

 

 

Izvori: The Wrap, CBR

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Početna, Serije and tagged .