Stižu “New Warriorsi”, a evo tko će ih glumiti

Superherohype.com

Marvel je i službeno izabrao glumačku ekipu koja će sačinjavati televizijsku ekranizaciju stripa New Warriors koja bi se trebala vrtjeti na Freeformu, mreži koja je nedavno postala dom za još jednu Marvelovu seriju, Cloak and Dagger. Postavu predvodi Milana Vayntrub (This is Us) koja će utjeloviti fanovima vrlo dragu Squirrel Girl, a Derek Teller (Baby Daddy) bit će Mister Immortal.

Njima će se pridružiti Jeremy Tardy (Dear White People) kao Dwayne Taylor/Night Thrasher, Calum Worthy (Austin & Ally) kao Robbie Baldwin/Speedball, Matthew Moy (2 Broke Girls) kao Zack Smith/Microbe i Kate Comer (The Comeback) kao Deborah Fields/Debrii.

“Jedva čekam početi raditi s ovim glumcima. Šarmantni su, talentirani, duhoviti i perfektno će utjeloviti te likove. Bit će super zabavno kreirati ovu seriju s njima.” izjavio je Kevin Biegel, koji će poslužiti kao showrunner serije.

“Sretni smo jer smo okupili tako talentiranu postavu” kazao je šef Marvel televizije Jeph Loeb. “Fanovi će sasvim sigurno biti uzbuđeni kada im predstavimo našu priču.”

Mreža je naručila deset polusatnih epizoda koje će se početi prikazivati iduće godine. New Warriors serija je koja govori o šestero mladih ljudi s moćima koji žive i rade zajedno. S drukčijim moćima od onih kakve imaju Osvetnici, novi će ratnici promijeniti svijet, čak i ako on nije spreman za njih. Još nisu super, još nisu heroji – tek ulaze u svijet odraslih i osjećaju se kao da mogu odjednom učiniti sve i ništa, osim što u ovom svijetu zlikovci mogu biti strašni poput loših spojeva.

 

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Početna, Serije and tagged .

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.