“Suicide Squad 2” u lovu je na redatelja: Pogledajte tko su favoriti

WB

Šou Meet the Movie Press i ovoga se tjedna bavio najnovijim holivudskim glasinama, a Jeff Sneider je otkrio javnosti kako je redatelj filma The Shallows, Jaume Collet-Serra njihov prvi odabir ukoliko se Mel Gibson odbije uhvatiti ukoštac s nastavkom slabo prihvaćenog filma iz 2016.

“Koliko čujem, WB je lovu na Jaumea Colleta-Serru” izjavio je novinar. Inače, Serra je i ranije imao iskustva s Warner Brothersima – trebao je režirati njihovu adaptaciju hit-mange Akira, ali je produkcija filma propala. Poznat je po filmovima kao što su House of Wax, OrphanThe Shallows, a potonji je i najbolje prihvaćen od svih njih – trenutno drži 78% na portalu Rotten Tomatoes.

Iako je Mel Gibson favorit za preuzimanje uloge redatelja, također je i kontroverzno i itekako iznenađujuće rješenje. Nedavno je izjavio kako se još nije dogovorio s Warner Brothersima oko preuzimanja Suicide Squada 2, a također je nazvao prošlogodišnji Batman v Supermantotalnim sranjem“. No, Collet-Serra i Gibson nisu jedini koji se spominju. Tu su i Jonathan Levine, Ruben Fleischer i Daniel Espinosa. O samom se nastavku Odreda otpisanih ne zna mnogo, osim da ga piše Adam Cozad, scenarist prošlogodišnjeg filma o Tarzanu. Također, film još nema objavljen datum izlaska.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .