Teri Hatcher pridružila se “Supergirl”, ali nitko ne zna koga glumi

Cosmic Book News

Cosmic Book News

Teri Hatcher, koja je utjelovila Lois Lane u Lois & Clark: The New Adventures of Superman, pridružit će se CW-ovoj hit-seriji Supergirl ove zime u još nepoznatoj ulozi. Prema objavama same tv-postaje, Hatcher bi trebala postati ključni negativac druge sezone koja se trenutno prikazuje. Ne zna se ni hoće li njen tajanstveni lik biti ljudsko biće ili će se pak raditi o izvanzemaljki.

Zanimljivo, njen kolega iz spomenute Lois & Clark, Dean Cain, već je dio Supergirl i utjelovljuje poočima glavne junakinje Kare Danvers. Zlatnim globusom nagrađena Teri Hatcher najpoznatija je po dugogodišnjoj ulozi u nekad popularnim Kućanicama, a u posljednje vrijeme smo ju mogli gledati u seriji The Old Couple.

“Bez uvrede svim prekrasnim glumicama koje su utjelovile Lois Lane kroz godine, ali Teri Hatcher je bila i ostat će meni najdraža od njih. Njen povratak ovom svijetu je nevjerojatno hvala meni, Gregu Berlantiju i svim fanovima Supermana.” izjavio je Andrew Kreisberg, producent serije.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Početna, Serije and tagged .