“The Batman” napokon pronašao novog redatelja

WB

WB

Warner Brothersi su objavili kako će Matt Reeves, redatelj filmova Cloverfield, Dawn of the Planet of the ApesLet Me In, službeno popuniti mjesto Bena Afflecka u redateljskoj stolici The Batmana. Prve informacije su i govorile kako će spomenuti redatelj preuzeti snimanje novog filma o Vitezu tame, da bi se kasnije pojavile vijesti kako su pregovori propali, a sada izgleda da ipak nisu.

Osim redatelja, Reeves će poslužiti i kao producent filma, a ovo je njegova izjava:

“Volio sam priču o Batmanu još od djetinjstva. Radi se o kultnom liku koji ima posebno mjesto u mom srcu. Nevjerojatno sam počašćen i uzbuđen što ću raditi na filmu s Warner Brothersima kako bih na veliko platno prenio priču o Križaru pod plaštom.”

Ben Affleck, glavna zvijezda filma, na Instagramu je pružio dobrodošlicu Mattu Reevesu.

Welcome to the Batcave, ‪Matt Reeves

A post shared by Ben Affleck (@benaffleck) on

The Batman je novi projekt DC-a i Warner Brothersa, a od poznatih uloga u filmu tu su Ben Affleck kao naslovni junak, Jeremy Irons kao njegov butler Alfred, J.K. Simmons kao Jim Gordon i Joe Manganiello kao negativac Deathstroke.

 

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .