“The Defenders”: Potvrđena još tri poznata lika

(c) Comicbook.com

(c) Comicbook.com

Netflixovi The Defenders počeli su se snimati, a Marvel i Netflix sukladno tome ne prestaju objavljivati nove pridošlice u glumačkoj postavi. Nakon Deborah Ann Woll i Simone Missick, na Twitteru Defendersa objavljeno je kako će se vratiti još troje poznatih nam likova iz Netflixovih serija o Marvelovim junacima.

Eka Darville vratit će se ulozi Malcolma kojega je već glumio u Jessici Jones, gdje je susjed i prijatelj glavne junakinje. Iz iste serije dolazi i Carrie-Anne Moss koja će reprizirati ulogu čelične odvjetnice Jeri Hogarth, a Elden Henson još će jednom stati u cipele dobro nam poznatog Foggyja, kolege i najboljeg prijatelja Matta Murdocka tj. Daredevila. Vrlo je lako predočiti kako će se nabrojani likovi uklopiti u The Defenderse, u kojima ćemo, osim glavnih uloga koje tumače Charlie Cox, Krysten Ritter, Mike Colter i Finn Jones, vidjeti i Sigourney Weaver u ulozi negativca, a vraćaju nam se i Rosario Dawson, Scott Glenn i Jon Bernthal kao, naravno, Frank Castle iliti Punisher.

Ukratko – Defendersi su ultimativni produkt Netflixa i Marvela, a dolaze nam u drugom dijelu 2017.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Početna, Serije and tagged .