The Defenders: produkcija serije otpočet će već ove godine

 

Ožujak tekuće godine bio je veoma bitan za budućnost uličnih heroja. Druga sezona Daredevila i Jessica Jones ugledali su svijetlo dana, ponudivši nebrojene reference o ostatku Defendersa. Suradnja Marvela i Netflixa dosad se pokazala i više nego plodnom, pa činjenica da se ovaj tim okuplja i ostvaruje na televiziji nimalo ne čudi.

Sam Čovjek bez straha izjavio je sljedeće: ‘Krajem godine započinjemo s radom na Defendersima, a Daredevil je, naravno, bitan dio te četvorke. Nemam pojma kakva priča se sprema, ali jedva čekam vidjeti kako će se svjetovi ove četvorke ispreplesti. Što se tiče nekakvog zaključka određenih priča, možda će im upravo ova serija poslužiti kao dobra podloga za takvo što. A možda i neće.’

Charlie Cox Čovjek je bez straha, Krysten Ritter u ulozi je Jessice Jones, Mike Colter je snažni Luke Cage, a najnovija pridošlica televizijskom timu je Iron Fist kojega će utjeloviti Finn Jones, najpoznatiji po svojem radu u Igri prijestolja.

Premijerni datum i dalje je nepoznat, kao i osoba koja će preuzeti ulogu izvršnog producenta.

Bez obzira na to, činjenica da se ovaj projekt polako ostvaruje i u prvi plan stavlja četvero uličnih heroja zasigurno veseli mnoštvo obožavatelja.

 

Izvori: Independent/ComicBook, Comingsoon.net

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Početna, Serije and tagged , , , , , .