“The Defenders”: Što kažu kritičari?

Netflix

 

Netflixove serije o Marvelovim junacima imale su svojih uspona i padova, ali možemo reći da se u globalu radi o kvalitetnim adaptacijama stripovskog materijala. Kulminacija svega toga trebala bi biti ovoljetna mini-serija The Defenders, koja će okupiti četvero njihovih najvećih aduta – Daredevila, Jessicu Jones, Iron Fista i Lukea Cagea – u jedan tim kojemu će zadatak biti obraniti ulice New Yorka od prijetećeg zla.

Nadolazeći event u osam nastavaka primio je pristojne kritike i zasad drži 80% na popularnoj web stranici Rotten Tomatoes. Naravno, taj će se skor sigurno promijeniti jednom kada serija izađe, posebno kada se uzme u obzir da su kritičari koji su recenzirali seriju imali prilike pogledati samo pola priče, odnosno prve četiri epizode.

“Za fanove će ovo biti zanimljiva stvar, iako je frustrirajuće čekati da se priča pokrene. No, jednom kada se tim okupi, sve postane uzbudljivije.” – Jenna Busch, Comingsoon.net

“Defendersi su negdje između Daredevila i Lukea Cagea. Nisu loši, ali imaju nekoliko problema”. – Allison Keene, Collider.

“Ovo je dugoočekivana mini-serija koja uspijeva u kreiranju odnosa među likovima, ali – barem u prvom dijelu – ne uspijeva kreirati dovoljno zanimljivu radnju.” – Dan Jolin, Empire.

“Priča o Defendersima nije nešto posebno dobra, ali vidjeti ove junake kako stoje jedan pored drugoga nešto je što će svakoga razveseliti.” – Robert Yaniz Jr., We Got This Covered.

“Bilo bi lijepo da se u jednom trenutku i serija i tim kojega predstavljaju dokažu, a ne da samo postoje zbog paketa kojega je Marvel prodao Netflixu prije nekoliko godina.” – Alan Sepinwall, Uproxx.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Početna, Serije and tagged .

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.