“Thor: Ragnarok”: Nove fotografije iz filma

EW

Thor: Ragnarok počinje s promocijom po medijima, a prvi je na redu popularni magazin Entertainment Weekly. Dio novog broja tog časopisa, kao i naslovnica, posvećeni su filmu, a nove nam fotografije daju prvi uvid u izgled većine likova iz filma. Kao što i sami možete vidjeti dolje, sam Thor je ponešto promijenio svoj izgled. Također, možemo vidjeti kako će u Ragnaroku izgledati Tessa Thompson koja glumi Valkyrie, kao i Jeffa Goldbluma u ulozi Grandmastera, ali i Cate Blanchett u ulozi negativke Hele.

Thor je zarobljen na drugom kraju svemira bez svog svemogućeg čekića. Počinje se utrkivati s vremenom da bi na vrijeme došao u Asgard i zaustavio Ragnarok – uništenje njegova svijeta, koji je u rukama beskrupulozne Hele. No, prije toga mora preživjeti nemilosrdno gladijatorsko natjecanje u kojemu se nađe oči u oči sa starim znancem – nevjerojatnim Hulkom.

Thor: Ragnarok režira Novozelanđanin Taika Waititi, a scenarij pišu Stephany Folsom, Craig Kyle, Eric Pearson i Christopher Yost. U glavnim ulogama još se jednom pojavljuju Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins i Idris Elba, a postavi se priključuju Cate Blanchett kao već spomenuta Hela, Jeff Goldblum kao ekscentrični Grandmaster, Tessa Thompson kao Valkyrie i Karl Urban kao Skurge. Jednu će ulogu imati i Sam Neill, a uz Hulka, gledat ćemo još jedno vrlo poznato nam lice iz MCU-a – Doctora Strangea glavom i bradom, odnosno Benedicta Cumberbatcha.

Film dolazi u kina početkom studenog.

EW

EW

EW

EW

EW

EW

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .