“Thor: Ragnarok”: Otkriven sinopsis filma

(c) Marvel

(c) Marvel

Marvel je izbacio novu fotografiju (gore) sa seta nadolazećeg filma Thor: Ragnarok, a objavljen je i službeni sinopsis filma. On kazuje kako je u Ragnaroku Thor zarobljen na drugom kraju svemira bez svog svemogućeg čekića. Tako se Thor počinje utrkivati s vremenom da bi na vrijeme došao u Asgard i zaustavio Ragnarok – uništenje njegova svijeta, koji je u rukama beskrupulozne Hele. No, prije toga mora preživjeti nemilosrdno gladijatorsko natjecanje u kojemu se nađe oči u oči sa starim znancem – nevjerojatnim Hulkom.

Thor: Ragnarok režira Novozelanđanin Taika Waititi, a scenarij pišu Stephany Folsom, Craig Kyle, Eric Pearson i Christopher Yost. U glavnim ulogama još se jednom pojavljuju Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins i Idris Elba, a postavi se priključuju Cate Blanchett kao već spomenuta Hela, Jeff Goldblum kao ekscentrični Grandmaster, Tessa Thompson kao Valkyrie i Karl Urban kao Skurge. Jednu će ulogu imati i Sam Neill, a uz Hulka, gledat ćemo još jedno vrlo poznato nam lice iz MCU-a – Doctora Strangea glavom i bradom, odnosno Benedicta Cumberbatcha.

Film dolazi u kina početkom studenog.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Početna and tagged .