“Titans”: Brenton Thwaites je Dick Grayson/Robin!

Epicstream

DC je službeno objavio kako su pronašli Robina za njihovu novu igranu seriju Titans. Radi se o australskom glumcu Brentonu Thwaitesu (Pirati s Kariba, Gods of Egypt) koji će zaigrati kultni lik Dicka Graysona.

“Dick Grayson jedan je od najvažnijih likova u našem svemiru i nije ga bilo lako pronaći, no uspjeli smo. Brenton ima emocionalnu dubinu, srčanost, opasnost i tjelesnu pojavu bivšeg Batmanovog štićenika. Sretni smo što se priključio našem novom projektu.” izjavio je Geoff Johns, šef DC-a i izvršni producent serije.

Ljubitelji stripova poznaju Dicka Graysona kao Batmanovog vjernog pratitelja Robina. Nakon što su mu roditelji ubijeni tijekom cirkuske točke, Bruce Wayne postane Dickov pravni skrbnik i obuči ga borbi protiv kriminala. Godinama kasnije, u želji da izađe iz Batmanove sjene, Dick okupi novu obitelj, Titanse, u kojima se polako pretvori u svoju novu personu – Nightwinga.

Titanse nam pripremaju poznati Greg Berlanti, Akiva Goldsman i Sarah Schecter za Warner Bros televiziju. Osim Thwaitesa, u seriji će se pojaviti i Anne Diop kao Starfire i novakinja Teagan Croft, koja je nedavno angažirana za ulogu Raven. Titansi će imati premijeru u 2018. kao dio nadolazećeg digitalnog servisa kojega priprema DC.

Titansi prate priču o mladim nadolazećim superjunacima unovačenim iz svakog kutka DC-evog svemira. U uzbudljivoj i akcijom nabijenoj seriji, Dick Grayson će postati vođa neustrašivog tima novih heroja poput Starfire, Raven i mnogih drugih. Titans su dramatična serija koja će vjerno ispričati priču jednog od najpopularnijih stripovskih timova ikad. Glavni scenaristi serije su Akiva Goldsman (Star Trek: Discovery), Geoff Johns (predsjednik DC-a, The Flash, Arrow) i Greg Berlanti (Arrow, Legends of Tomorrow, The Flash, Black Lightning, Supergirl).

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Početna, Serije and tagged .

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.