U susret novoj epizodi Doctor Whoa: upoznajte Fisher Kinga

 

 

Najnovije čudovište u Who arsenalu ujedno je i jedno od onih koje će utjeriti strah u kosti kako Doctoru, tako i njegovim bližnjima.

 

 

 

 

Fisher King ‘podzemno je stvorenje’ i ‘nasukani vanzemaljac koji se udomaćio u Loch Nessu’, saznajemo od The Mirrora. O njegovu postojanju uvelike se špekulira već od lipnja kad je prije spomenuti The Mirror objavio da će se postavi Whoa pridružiti i Neil Fingleton, trenutno najviši čovjek u Engleskoj (zapanjujuća 2,33 m).

 

 

 

 

No, što je tijelo bez glasa? Ironično, odgovor je duh kojeg smo imali prilike vidjeti u prošlotjednoj epizodi, no ovdje nije riječ o tome, već o ljudima koji će poslužiti kao glasnice zastrašujućeg Fisher Kinga. Frontmen Slipknota Corey Taylor bit će zadužen za nešto brutalnije vokale, dok će nešto elegantniji pristup govor pronijeti Peter Serafinowicz, prvenstveno poznat po svojoj ulozi u Shaun of the Dead.

 

 

 

 

Čevrta epizoda devete sezone, nazvana Before the Flood, prikazat će se večeras.

 

 

 

 

Izvori: The Telegraph, The Mirror, BBC (slike)

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Početna, Serije and tagged .