Već ima redatelja i glavnog glumca: Dolazi nam reboot “Hellboya”

Dark Horse

Zanimljive vijesti stižu za fanove stripovskih ekranizacija koje će posebno iznenaditi ljubitelji Hellboya. Nakon što je Guillermo del Toro objavio kako ne želi snimati treći nastavak franšize koja je započela 2004. godine sve je izgledalo prilično crno za spomenutog strip junaka, no njegov autor Mike Mignola otkrio je neke nove, vrlo velike informacije.

Okay, here's some news–There IS going to be another HELLBOY MOVIE. It's going to be an R rated reboot directed by…

Posted by artofmikemignola.com on Montag, 8. Mai 2017

Prema njegovim riječima, redatelj Neil Marshall (The Descent, Game of Thrones) režirat će reboot filma o Hellboyu, a navodno će imati i R-rejting, danas sve popularnijeg među superherojskim filmovima. Titularnog junaka trebao bi utjeloviti David Harbour, sve poznatiji glumac kojega smo prošle godine mogli itekako upoznati u hit-seriji Stranger Things.

Hellboy je u stripu ugledao svjetlo dana 1993., a podrijetlom je demon kojega su nacistički znanstvenici prizvali pred kraj Drugog svjetskog rata. Odgojio ga je profesor Trevor Bruttenholm i Hellboy je odrastao pod epitetom “najvećeg svjetskog istražitelja okultnog”. U prvom Hellboy franšizi lika je utjelovio Ron Perlman u sada već kultnoj ulozi.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .