Video: Kako je “Logan” promijenio superherojski žanr

Ako nas redovito pratite, vjerojatno ste se zapitali zašto ne pišemo ili govorimo ništa o Loganu pošto smo ga mjesecima strahovito iščekivali. Pa, osvanuo je i taj dan kada smo se osvrnuli na film na našemu YouTube kanalu. U novom videu pokušavamo objasniti zbog čega Logan točno mijenja pravila igre superherojskog žanra, kako mu je to uspjelo i zašto bi spomenuti film mogao biti bitan za superjunake u godinama koje dolaze. Podsjećamo, ukoliko vam se video sviđa, lajkajte ga i pretplatite se na naš kanal!

Logan se odvija u bliskoj budućnosti (točnije 2029.) gdje Wolverineove mutantske sposobnosti više nisu što su nekad bile, a mutanti diljem svijeta općenito izumiru. On, zajedno s Calibanom, brine o ostarjelom Charlesu Xavieru dok korporacija zvana Transigen pretvara mutantsku djecu u strojeve za ubijanje. Wolverine upozna jedno od takve djece koja također ima kandže koje rastu iz njenih ruku i uvuče se u niz događaja koji ga potaknu da još jednom učini ispravnu stvar. U filmu glavne uloge tumače Hugh Jackman (po posljednji put), Patrick Stewart, Boyd Holbrook, Stephen Merchant i debitantica Dafne Keen, a trenutno hara domaćim kinima, pa ga pođite pogledati ako još niste!

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna, Zabava and tagged , .