“Westworld”: Zvijezda “Vikinga” pridružila se drugoj sezoni serije

History

Dvoje novih stalnih članova glumačke postave i jedna sporedna glumica pridružili su se drugoj sezoni HBO-ove hit-serije Westworld. Prema izvještajima The Hollywood Reportera, na Divljem će se zapadu naći Gustaf Skarsgard  (fanovima Vikingsa dobro poznati Floki), Fares Fares (Tyrant) i Betty Gabriel (Get Out). Skarsgard i Fares bit će u glavnoj postavi, dok će Gabriel utjeloviti sporednog lika.

Gustaf Skarsgard tako je Karl Strand, “profesionalac koji obavlja svoj posao”. Fares Fares je Antoine Costa, “stručnjak za tehnologiju koji želi posložiti stvari u perspektivu”. Gabrielin lik će pokušati uvesti red u park nakon kaosa koji je proizveden koncem prve sezone. Osim ovo troje glumaca, drugoj su se sezoni pridružili i Katia Herbers (The Americans), Neil Jackson (Sleepy Hollow) i Jonathan Tucker (Kingdom).

Westworld je adaptacija filma iz 1973., kojega je režirao i napisao Michael Crichton, seriju su razvili Jonathan Nolan i J.J. Abrams, a trailer za drugu sezonu možete pogledati ispod teksta.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Početna, Serije and tagged .

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.