William Shatner: ‘Rado bih se vratio ulozi Kirka’

 

U nedavnom intervjuu za The Hollywood Reporter William Shatner (kapetan Kirk u izvornoj seriji) izjavio je da bi se rado vratio ulozi starijeg Kirka, a nadodao je i sljedeće: ‘U igri bi moralo biti nešto zanimljivo, ne obična pojava od nekoliko sekundi. Da, stari se i da, vrijeme prolazi, ali to je jednostavno tako – svijet znanstvene fantastike. Kako bi to odigrali? Puno stariji Kirk? Ne znam. U svakom slučaju, to je svakako zadobilo J.J.-evu pažnju.’

Glumačku postavu čine neka velika i poznata imena: Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Anton Yelchin, John Cho, Karl Urban i Simon Pegg. Svi navedeni vraćaju se svojim ulogama iz prva dva nastavka, a ono što je posebno zanimljivo i što želimo vidjeti jest kakve će likove utjeloviti Sofia Boutella (Kingsman: Tajna služba) i Idris Elba (Žica, Luther, Prometej, Bitka za Pacifik, Thor: Svijet tame).

Treći i završni nastavak oživljene trilogije Zvjezdanih staza u kina stiže 22. srpnja, a u redateljskoj stolici sjedi Justin Lin (Brzi i žestoki).

 

Izvori: CBR, The Hollywood Reporter

Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna, Serije and tagged .