“Wonder Woman”: Što kažu kritičari?

Warner Bros

Bez obzira na to što su Suicide SquadBatman v Superman bili financijski uspjeh za Warner Brotherse, kritičari i dobar dio publike nisu bili nimalo slatkorječivi prema njima. Nakon što te dvije ekranizacije nisu uspjele podići DC-ev filmski svemir na noge u očima kritike, mnogi su se zapitali hoće li se negativni trend nastaviti izlaskom Wonder Woman. Zasad izgleda da se fanovi DC-a i superjunačkih filmova nemaju čega bojati.

U nastavku možete pročitati prve reakcije na Twitteru nekolicine relevantnih holivudskih kritičara. Neki su čak spomenuli kako je film o Diani Prince najbolji DC-ev projekt još od trilogije Vitez tame Christophera Nolana.

“Uživao sam u “Wonder Woman”. Podsjetila me na Supermana kakav je bio Christopher Reeve – pravi superheroj bez ogorčenosti i cinizma, baš onakav kakav nam trenutno treba.” – Mike Ryan, Uproxx.

“”Wonder Woman” je super. Moj najdraži DC film u zadnjih nekoliko godina. Vatren je, duhovit, dobro napisan i “badass”. Gal Gadot je odlična.” – Erik Davis, Fandango.

“”Wonder Woman” je svjetlo na kraju tunela za DC. Gal Gadot je rasturila.” – Angie J. Han, Mashable.

“Drago mi je što mogu reći da je “Wonder Woman” super zabavan film, a Gal Gadot je fantastična. Njena kemija s Chrisom Pineom je nevjerojatna. Apsolutne preporuke.” – Steven Weintraub, Collider.

“Napokon to mogu reći: Uživala sam u “Wonder Woman”! Amazonke rasturaju.” – Jenna Busch, ComingSoon.

“”Wonder Woman” je DC-ev film kojega sam čekao. Zanimljiv je, inspirirajuć, smiješan i sadrži stvarno dobru akciju.” – Germain Lussier, Gizmondo.

Prije nego je postala Wonder Women, bila je Diana, princeza Amazonki, obučena da bude nepobjediva ratnica. Odrasla na zaštićenom rajskom otoku Themyscira, na kojem žive samo žene. Međutim, kada se američki pilot sruši na njihovu obalu i ispriča priču o masivnom sukobu u vanjskom svijetu, Diana napušta svoj dom, uvjerena da može zaustaviti sukob. U borbi protiv muškaraca u ratu kako bi zaustavila sve sukobe, Diana će otkriti svoju najveću snagu…i svoju sudbinu.

Ako je za vjerovati ovim reakcijama, čeka nas dobra kino-zabava. Film se u našim kinima ppočinje prikazivati već 1. lipnja, a režira ga Patty Jenkins.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .