Woody Harrelson u pregovorima za ulogu u “Han Solo” filmu

(c) Yahoo Movies

(c) Yahoo Movies

Variety prenosi vijest kako je Woody Harrelson u pregovorima oko preuzimanja uloge u samostalnom filmu o Han Solou. Lik kojega bi popularni glumac utjelovio trebao bi poslužiti kao mentor glavnome liku, kojega glumi Alden Ehrenreich. Magazin piše i kako je Harrelson trenutno favorit za spomenutu ulogu, ali još nikakav dogovor nije postignut.

Podsjećamo, vijesti o tome kako je Ehrenreich prvi pik za ulogu junaka kojega je proslavio Harrison Ford pojavile su se mjesecima prije nego što je to i službeno potvrđeno, tako da ova novost možda i drži vodu. Kasnije je objavljeno kako će Donald Glover iz Atlante postati mladi Lando Calrissian, a Emilia Clarke iz Igre prijestolja glavni ženski ik u filmu čije ime još ne znamo. Također, još ništa nije otkriveno o samoj radnji filma – znamo jedino da se vremenski događa između treće i četvrte epizode, tijekom kojeg se odvija i Rogue One, ali i crtana serija Star Wars Rebels.

Han Solo film režira iskusan dvojac Phil Lord i Chris Miller (21 Jump Street, Lego) prema scenariju kojega je napisao veteran Ratova zvijezda Lawrence Kasdan u suradnji sa svojim sinom Jonom. Zasad bi film trebao izaći u svibnju 2018., iako neki navodi govore o tome kako bi datum izlaska mogao biti pomaknut za prosinac iste godine.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged , .