“X-Men”: Patrick Stewart ipak “odlazi u mirovinu”

Hollywood Reporter

Hollywood Reporter

Prošloga je tjedna na jednoj presici Patrick Stewart izjavio kako bi želio snimati još filmova u ulozi Charlesa Xaviera i kako još “nije za penziju”. No, na žalost fanova, za Entertainment Weekly slavni je glumac sada izjavio sljedeće:

“Prije tjedan dana, u petak, na premijeri “Logana” u Berlinu, nas smo trojica sjeli i pogledali film. I bio sam toliko ganut njime, puno više nego prvi put kada sam ga pogledao. Možda je zato što sam bio u društvu s njima dvojicom, ali kada je film završio, Hugh je obrisao suze s lica. Tada sam shvatio da sam i ja to učinio. I tako smo tamo sjedili i shvatio sam da se nikada više neće snimiti bolji, emocionalniji i ljepši “zbogom” Charlesu Xavieru. Tako da sam rekao Hughu te večeri da također odlazim. Sve je gotovo.”

Za fanove X-Mena ovo će se činiti iznenađujućim pošto je Stewart prošlog tjedna izjavio kako još nije spreman za otpis, no izgleda da je premijera u Berlinu bila od velike važnosti za njegovu odluku. Kakvo je to točno “zbogom” Profesoru X-u i filmu još valja vidjeti, no izgleda da se fanovi trebaju pripremiti za vrlo emocionalan kraj.

Patrick Stewart od 2000., s manjim pauzama, utjelovljuje Charlesa Xaviera na velikom platnu, a od 2011. pomaže mu i James McAvoy. Glumac tako, skupa s Hughom Jackmanom, ima najveći staž u glumačkoj postavi filmova o X-Menima.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged , .