Zack Snyder napustio “Justice League”, mijenja ga Joss Whedon

Warner Bros

Film o Ligi pravednika doživljava određene promjene, prenosi The Hollywood Reporter. Naime, portal objavljuje kako je Joss Whedon zaposlen kako bi dovršio Justice League i pripremio film za njegov izlazak krajem godine.

Iako na prvu zvuči interesantno to što će čovjek koji je okupio Osvetnike isto napraviti i za DC-ev najpoznatiji superherojski tim, cijela priča ima tužnu crtu zbog toga što je Zack Snyder, dosadašnji redatelj filma i čovjek koji nam je donio Čovjeka od čelika Batman v Superman, odstupio od produkcije filma zbog obiteljske tragedije koja je zahvatila njegovu obitelj prije dva mjeseca, a radi se o samoubojstvu Snyderove kćeri Autumn.

“Mislio sam da će biti katarzična stvar vratiti se natrag poslu i da će mi to pomoći da prebrodim te stvari. No, ovaj posao nije nimalo lak. Odlučio sam napustiti film i posvetiti se mojoj obitelji, mojoj djeci koja me sada zaista trebaju. Svima je teško. Meni je teško.” izjavio je redatelj.

Tako će Whedon završiti post-produkciju i snimanje filma, a nedavno smo saznali kako će dosadašnji Marvelov igrač režirati i film o Batgirl. Prema pisanju THR-a, Whedon će snimiti neke dodatne scene za Justice League.

“Nećemo uvoditi nove likove, radi se o istim likovima u novim situacijama. Predajemo štafetu Joshu, ali Zack je stvarno stavio svoj pečat na ovaj film i nadamo se da ćemo, unatoč tragediji, još uvijek dobiti izvrstan film.” kazao je predsjednik WB-a, Toby Emmerich.

Justice League, kojega ćemo u kinima gledati u studenom, bavi se Batmanovom misijom okupljanja najjačih superjunaka na svijetu kako bi obranio Zemlju od velike nesreće koja joj prijeti. Redatelj je još jednom Zack Snyder, scenarij piše Chris Terrio, a u filmu će se pojaviti izuzetna glumačka postava koju čine Ben Affleck, Henry Cavill, Jason Momoa, Ray Fisher, Gal Gadot, Ezra Miller, Ciaran Hinds, Willem Dafoe, J.K. Simmons, Amber Heard, Amy Adams, Jeremy Irons i drugi.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .