Zapetljan život Petera Parkera: Izašao novi trailer za “Spider-Man: Homecoming”

Marvel

Pozor! Marvel i Sony izdali su treći trailer za nadolazeći spektakl Spider-Man: Homecoming (kod nas je preveden kao Povratak kući), gdje ćemo prvi puta vidjeti mrežoglavog penjača po zidovima pri samostalnim avanturama u sklopu Marvelovog filmskog svemira.

Treća najava za film predstavila nam je nekoliko novih kadrova, a neki će fanovi reći kako je ponovno otkrila previše. Kako bilo, do izlaska filma ima još nešto manje od dva mjeseca i željno ga iščekujemo.

Mladi Peter Parker/Spider-Man, koji je svoj senzacionalni debi ostvario u hitu Kapetan Amerika: Građanski rat započinje samostalno djelovati pod svojim novopronađenim identitetom u filmu Spider-Man: Povratak kući. Uzbuđen zbog iskustva koje je doživio s Osvetnicima, Peter se vraća kući u kojoj živi s tetom May, a gdje ga pod budnim okom čuva njegov novi mentor Tony Stark. Peter se pokušava vratiti svojoj normalnoj svakodnevnoj rutini, iako ga u tome sprječavaju misli kako se još uvijek mora dokazati kao pravi superheroj… A pravi trenutak za to možda će doći i mnogo ranije nego što se Peter nadao, kada se u gradu pojavi novi zlikovac – The Vulture.

Podsjećamo, glavnu ulogu tumači Tom Holland, a gledat ćemo i Michaela Keatona kao glavnog nemesisa Vulturea, Roberta Downeyja Juniora u ulozi Tonyja Starka, Jacoba Batalona kao Neda Leedsa, najboljeg prijatelja Petera Parkera, Bokeema Woodbinea kao Shockera, Zendayu kao Michelle, Marisu Tomei u ulozi tete May, Tonyja Revolorija kao Flasha Thompsona i druge. Ponovno je ovdje i Donald Glover za kojega još uvijek ne znamo koga će glumiti, a Logan Marshall-Green, koji je također uključen u glumačku postavu filma, u traileru se ne pojavljuje.

Što vi mislite o traileru? Ostavite svoje komentare i za još vijesti pratite naš portal.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .