“Živi mrtvaci”: Evo koga je Negan ubio (i na koji način)!

(c) AMC

UPOZORENJE: Ako niste gledali premijeru sedme sezone Živih mrtvaca, a ne želite si pokvariti seriju, ne čitajte ovaj članak!

Dan kada se razrješava najnapetiji cliffhanger godine napokon je došao u nedjelju, kada je u SAD-u sedma sezona Živih mrtvaca napokon dočekala svoju premijeru. Ukoliko niste upućeni, tijekom finala šeste sezone, nemilosrdni negativac Negan svojom je palicom Lucille brutalno opalio po jednom od članova Rickove grupe, a da nitko nije mogao razaznati o kome se radi. U prvoj epizodi nove sezone, sve se razriješilo.

Bez obzira na to što osebujnost Neganovih psovki gledatelji serije neće moći osjetiti zbog restrikcija televizije, to ne sprječava kreatore serije da ga prikažu u njegovom punom sadističkom karakteru. Tako smo imali prilike gledati zaista mučnu i odvratnu scenu Neganovog napada palicom tijekom kojega su skončali Abraham Ford i Glenn Rhee.

Krvave i tragične scene dijelom su iste onima iz stripa, gdje također pogine Glenn, koji je s čitateljima, a i gledateljima serije, do tog trenutka bio od prvoga broja, tj. epizode. Glumac koji ga je utjelovio, Steven Yeun, obratio se javnosti:

“Znao sam da ću otići još od početka šeste sezone. Bilo je u redu, dođe kao prirodna stvar. Rekao sam našem izvršnom producentu da, ako će se to dogoditi, samo neka mi kažu pa da se mogu pripremiiti kako spada. Tako je i bilo.”

Michael Cudlitz, koji je glumio drugog poginulog, Abrahama Forda, podijelio je dirljiv selfie na Twitteru:

Kako bilo, uspješnost Živih mrtvaca nastavit će se i bez ova dva, fanovima vrlo draga lika. Za Ricka Grimesa dolaze novi izazovi i nevolje, a u sedmoj sezoni ćemo vidjeti na koji će se način ekipa sukobiti s već široko poznatim Neganom, kojega glumi izvrsni Jeffrey Dean Morgan.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Početna, Serije and tagged .