Zvijezda “Iron Fista” progovorila o mogućoj drugoj sezoni serije

Marvel

Iron Fist svoju je premijeru doživio tek prije nekoliko dana, a već počinju govorkanja o drugoj sezoni. Ipak, još ništa nije potvrđeno, ali sudeći po učinku kojega imaju ostale Marvel/Netflix serije (sve će dobiti svoj nastavak, a Daredevil i treću sezonu), ne bi bilo čudno da platforma uskoro objavi kako ćemo gledati nove avanture Dannyja Randa.

Prva sezona puno se bavila Dannyjevim porijeklom i borbom protiv Handa, a sezona je završila vrlo otvorenim krajem s više narativnih linija koje bi se mogle nastaviti. Sacha Dawan, koji glumi Davosa, Dannyjevog bivšeg kolegu koji se okrenuo protiv njega, misli da bi se druga sezona mogla koncentrirati na njihov komplicirani odnos.

“Priča o Dannyju i Davosu počinje tek krajem prve sezone. Mislim da ju autori nisu željeli ugurati u “Defenderse” već ostaviti za drugu sezonu.” izjavio je Britanac.

Davos je Iron Fistu nešto kao Joker Batmanu, vječni rival koji misli kako bi trebao preuzeti titulu glavnog junaka. Ponavljamo, druga sezona Iron Fista još nije potvrđena, ali Finna Jonesa u toj ulozi ponovno ćemo gledati krajem godine u tv-spektaklu The Defenders, koji udružuje glavne junake Netflixovih serija o Marvelovim superjunacima.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Početna, Serije and tagged , .